понеделник, 10 декември 2012 г.

Защо да сме "зелени" и "еко", когато говорим за професионално почистване

Днес еко и зелено се лепи на всичко, което трябва да бъде продадено на ангажирани с каузата хора. Няма значение дали продаваме остарял твърд диск или позагнили ябълки. Стараещите се да живеят природно съобразно, с грижа за следващите поколения, понякога са принудени да живеят спартански или да правят множество компромиси, обикновено в работата си.

Това вече не е така. За най-голяма радост, много фирми предлагат екологично чисто почистване на дома при това на разумни цени. Но защо да изберем зеленото професионално почистване пред обикновеното?

Защо да изберем зелено еко почистване?
 
1. Съвременните материали за машинно, професионално почистване са екологично чисти, безопасни за вас, семейството, домашните животни и планетата.

2. Екологично чистите продукти използват най-съвременни технологии. Те не само щадят здравето, но и не използват вредни, мощни химически агенти, които могат да навредят на почистваните повърхности като мебели.

3. Зелени почистващи продукти са подходящи и за почистване на скари, фурни и печки.

4. Можете да използвате “зелените” продукти като ароматизатори, без да се опасявате, че този приятен аромат крие от вас тежки и вредни аерозоли. Всички аромати са естесвени.

5. Зелени почистващи продукти са изработени от органични и биоразградими материали. Искате пример за естествени материали? Оцет, сода бикарбонат (хлебна сода), лимон – достатъчно ли е?

Източник на петте точки за да изберем професионално еко почистване тук.

Научете повече за еко почистване за дома и еко почистване за офиса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар