петък, 8 август 2014 г.

услугата почистване на домове

Какво включва услугата почистване на домове?


Машинно изпиране на мека мебел и меки настилки
Услугата се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден.
Вижте още за почистване на мека мебел и почистване на меки настилки.

Измиване на прозорци и щори
Стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи принадлежности и препарати, които позволяват отичането на дъждовната вода след почистване, върху стъклата остава филм с анти статично действие.
Вижте повече, за почистване на прозорци и щори.

Почистване на кухня
При почистването на кухни обезмасляваме кухненските шкафове фурната и хладилника отвън, но можем да почистим цялото Ви оборудване и от вътре, след предварителна договорка и оглед.
Вижте снимки от почистване на кухня.

Почистване на бани и санитарни възли
Баните и тоалетните почистваме цялостно, използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване.
Вижте снимки от почистване на санитарни възли и бани.

Машинно почистване на твърди подови настилки
При почистването на твърди подови настилки, използваме професионални еднодискови и вакуум машини, също и препарати според вида на настилката. Освен плочките, ние можем да почистим цокъла и фугите.
Вижте снимки от почистване на твърди подови настилки.

Обезпрашаване на мебели и техника
Мебелите и техниката обезпрашаваме с мощни прахосмукачки снабдени с надеждни филтри и накрайници за прахосмукиране на фини прахови частици. Същите избърсваме с подходящ за различните повърхности и материи препарат антистатик.

Няма коментари:

Публикуване на коментар