четвъртък, 13 ноември 2014 г.

Къртене на бетон

Къртене на бетон - за услугата

Къртене на бетон е основния метод, по който се видоизменят помещенията в една сграда. Бетонни са стените в панелните блокове, включително и и плочите между етажите, но и много други сгради са изградени от бетон. За това и при видоизменяне на помещенията, например при усвояване на балкон също имате нужда от къртене на бетон.

Къртене на бетон от професионалисти

Услугата къртене на бетон изисква специална подготовка и профисеонална техника - хидравлични къртачи.

Къде има нужда от къртене на бетон?

В жилищни и обществени панелни сгради има нужда от къртене на бетон при видоизменянето и. В сгради с бетонни външни и вътрешни стени.

Основните услуги, които изискват къртене на бетон

Пробиване на отвор за врата в бетон (в стена). Пробиване на плочи между етажите, чрез къртене на бетона (арматурата се изразва в последствие). Къртене на бетон в усвоен балкон. Обикновено когато е усвоен балкона се премахва дограмата и остава една ненужна стена. Тя обикновено е бетонна и ние предлагаме услугата къретене на бетон, за остраняването и. Най-често ни търсят за къртене на бетон в: стени, подове, площадки, плочи, основи на сгради, стълбове. Предлагаме и услугата "извозване на строителни отпадъци", която включва почистване, натоварване и извозване на бетонните парчета до определените за целта места.

Цени за къртене на бетон

Цените за къртене на бетон се определят от неговата дебелина (кубични метри) или според размера на отвора, когато цената за къртене на бетон се смята на линеен метър. Някои цени за къртене на бетон:
  • Къртене на бетон: от 30 до 35 лв./м3 (за къртене на стена)
  • Къртене на бетон: 2.00 лв./линеен метър (за пробиване на отвор)
  • Пробиване на отвор за врата в бетон: 25 лв.
Всчики цени, за услугите ни можете да видите в странцата цени или като натиснете Тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар