четвъртък, 26 март 2015 г.

поддръжка на сайт

Техническа поддръжка на сайт


Техническа поддръжка на сайт Услугата "техническа поддръжка на сайт" включва следното: - редовно обновяване на софтуера; - защита от вируси и хакери (проникване в базата данни, инсталиране на вируси); - управление на административни роли, за сайта; - управление на пощенските кутии (email) при желание на клиента; - създаване на резервни копия (backup);

Сигурност за вашия сайт и данни Ако имате стотици посещения на ден във вашия сайт, вие сте потенциална мишена за хакерите. С абонамент за "техническа поддръжка на сайт", избягвате опасностите.

За услугата поддръжка на сайт


Редовно обновяване и по-малко технически проблеми С услугата "техническа поддръжка на сайт", ние поемаме грижата, за техническата изправност. С редовни технически обновявания, риска от сривове или успешни атаки на хакери намалява няколко пъти. Без неразбираеми изрази Специалистите във всяка област има свой собствен жаргон.

Ние общуваме вместо вас с техническите лица, а с вас говорим на разбираем език. Защита от нелоялни служители и конкуренти Инсталираме при нужда допълнителни защити на сайта. Чрез стриктно разпределение на ролите, филтрираме лицата с достъп до определена информация, когато такава се съхранява в уеб сайта.

Поддръжка на сайт - поддръжка на съдържанието 


Поддръжка на съдържанието Услугата "поддръжка на съдържанието на сайт" е насочена към тези фирми, които не желаят или нямат възможност да се грижат за обновяването на съдържанието на своя сайт.

 Пие поемаме грижата за: - добавяне, премахване, подмяна на текстове; - добавяне и премахване на снимки, картинки, рекламни банери, таблици, каталози и други; - добавяне, премахване на нови менюта и страници; - връзки със социални мрежи като Facebook - добавяне на бутони "харесай" и други; Цените за поддръжка на сайт зависят от обема задачи, отстъпки за количество, отстъпки за редовни клиенти и други

Няма коментари:

Публикуване на коментар