сряда, 17 февруари 2016 г.

Отпушване на канали в София

Отпушване на канали - как работим

Отпушване на канали София? Ние сме професионалисти - използваме техника от най-висок клас за отпушване и диагностика на запушения канал. Това в съчетание с богат опит е предпоставка за услуга на най-високо ниво.
Видео с отпушване на канал


За отпушване на канали използваме качествена, професионална електрическа машина "Ротенбергер R 600", специално изработена за отпушване на канали. "Ротенбергер R 600" е в авангарда на технологиите, за отпушване на канали.
Как работи машината за отпушване на канали "Ротенбергер R 600" и какво е най-важното в нашата работа?

Машината за отпушване на канали работи с висококачествени пружини. Важно при отпушването на канали е да се използва правилния накрайник, тъй като канала може да бъде запушен поради най-различни причини.

отпушване на канали - избор на накрайник
Отпушване на канали София- избор на накрайник

Как разбираме с какъв накрайник да отпушим канала?

Ако запушването на канала е причинено от мазнини, ние използваме глава, за почистване на полепилата се и образувала гъста мазна "тъкан" по тръбите.

Рискове от неправилно отпушване на канали София

При неправилно отпушване се получава малък централен отвор, с който каналът става временно проходим, но проблема остава и неизменно отново след известно време канала се затваря отново.
Чрез нашата услуга за видео диагностика, ние се уверяваме и демонстрираме на клиентите си, че канала е напълно проходим.

Други причини, за запушване на канали

Освен мазнини, косми и мокри кърпички са другите обичайни причини, за нуждата от услугата "отпушване на канали София". Когато запушването е причинено от сплъстени косми или от мокри кърпички, ние използваме друга специализирана глава, с която ги вадим от канала.
Важно - не опитвайте и не позволявайте запушване от косми или мокри кърпички да бъде изблъсквано навътре в канала. Това само ще затрудни отпушването му в по-късен етап.
Запушване на канал от корени на растения. При това отпушване на канали се използва накрайник, който функционира като трион, с който корените се изрязват и изваждат.
Запушване от твърди предмети. При запушване на канали от твърди предмети, това най-често са остатъци от строителни работи в дома. Строителните отпадъци (латекс, цимент и други) трябва да бъдат разбити или изблъскани до шахтата, от където се изваждат.

Видео диагностика при запушени канали

С услугата видео диагностика определяме вида на запушването на канала и избираме правилния метод, за отпушване на канал. Услугата отпушване на канали София е за всички, при това на разумна цена.
отпушване на канали София
отпушване на канали
Чрез видео диагностика се определя дали тръбата не е смачкана, пробита, дали не се е получило разместване на тръбите на местата, където се снаждат (съединяват една в друга) или друга причина, за запушването на каналите.
Кога имате нужда от видео диагностика, за запушени канали?
Честа грешка при теч в баня се започва хаотично къртене, за да бъде открита причината и мястото на теча. С видео диагностика може да се определи точното място на проблема и да се избегне къртенето или то да бъде точно насочено, това е стандартна част от услугата ни отпушване на канали София.
Ние предлагаме опушване на канали София и околностите, на разумни цени.

Любопитно за каналите ...

Най-старите известни канали са строени в Месопотамия около 4000 пр.н.е., услугата отпушване на канали София се предлага от десетки години. Големият китайски канал е най-големият канал в античността. След 14 век с мрежа от канали се отводняват големи райони в Нидерландия. В началото на Индустриалната революция каналите са важно средство за транспорт на стоки и суровини преди развитието на железниците.
Прочетете още не за отпушване на канали, а за тяхната история.

Няма коментари:

Публикуване на коментар