четвъртък, 14 април 2016 г.

Групажен транспорт към Гърция





На вашето внимание нова услуга от Да-Логистика - групажна транспортна линия от София до Солун и обратно, на изключителна цена.

Групажен транспорт към Гърция – Да-Логисика Груп поддържа ежедневна групажна линия от България към Гърция. Отправната точка в България е град София, а основната крайна точка в Гърция е Солун.

Научете всичко, за групажен транспорт, който предлагаме ние от Да-Логистика Груп. Свържете се с нашите служители, ще се постараем да организираме за Вас групаж на товари по необходимото направление.

Групажен транспорт към ГърцияЦена за групажен транспорт на товари от България до Гърция (от София до Солун и обратно)

Цена за транспорт на евро палет по направлението София до Солун или от Солун до София на цена от 95лв без ДДС, както и 112лв, за транспорт до всяка друга точка на България.
* Европалет: размери 120 х 80 х 150 см, тегло до 600 кг

Транспорт до Гърция / Групажен транспорт до Гърция от България

  • Ежедневна групажна линия от София до Солун. Групажен транспорт към Гърция, а преди това можем да транспортираме товара от всяка точка на България до София.
Ние организираме транспорт до Гърция (основно град Солун), като нашия транспортен възел е в град София. Предлагаме атрактивни цени, за транспорт в рамките на България, до точката на потегляне на товарите към Гърция.

Транспорт от Гърция / Групажен транспорт от Гърция до България

  • Ежедневна групажна линия от Солун до София. И след това до всяка точка на България.
„Да-Логистика груп“ организира за своите клиенти транспорт на товарите от Гърция / и групажен транспорт към Гърция/ и след това транспорт на товарите до всяка точка на България на атрактивни цени.



Още за групажната линя на „Да-Логистика груп“ от София до Солун и от Солун до София

Пътуваме и към втория по големина гръцки град – Солун. Имаме групажна линия от София до Солун, както и обратното направление – групажна линия от Солун към София. Научете още за предлагания от Да-Логистика групажен транспорт към Гърция в текста по-долу.

транспорт от Гърция

При необходимост извършваме групажни товари и по други направления. Направете запитване за вашето направление, за групажен товар в Гърция.

Ние предлагаме на своите клиенти къси срокове, удобно време за товаро-разтоварни работи. Да-Логистика Груп е добрият спедитор, когато имате нужда от превоз на товари от България към Гърция или обратно.

Групаж на хладилни товари: групажен транспорт към Гърция

Предлагаме групажен транспорт и на товари, които изискват хладилен режим. Когато превозвате стоки, които изискват хладилен транспорт, Да-Логистика Груп е вашия партньор, за групаен транспорт към или от Гърция. Научете всичко, за предлаганите от нас хладилни товари с групажен транспорт към Гърция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар