петък, 29 юли 2016 г.

Отпушване на канали в София - аварийни групи

Имате авария с канал, който е запушен и връща вода? Няма проблем - ние от Пиф Строй разполагаме с аварийни групи, за спешно отпушване на канали в София, които работят 24 часа на ден.
Имате нужда от аварийна група, за отпушване на канали? На правилното място сте
Спешно отпушване на канали от професионалисти с видео диагностика на проблемите - добре дошли в сайта на Пиф Строй.
фирми за отпушване на канали в София
фирми за отпушване на канали в София

Отпушване на канали в София - аварийни групи

При авария в град София и околните селища, спешните групи за реакция на Пиф Строй, за запушени канали са на линия 24 часа в денонощието.
Какво включва услугата за отпушване на канали?
За отпушване на канали използваме качествена, професионална електрическа машина „Ротенбергер R 600“, специално изработена за отпушване на канали. „Ротенбергер R 600“ е в авангарда на технологиите, за отпушване на канали.
Как работи машината за отпушване на канали „Ротенбергер R 600“ и какво е най-важното в нашата работа?

Машината за отпушване на канали работи с висококачествени пружини. Важно при отпушването на канали е да се използва правилния накрайник, тъй като канала може да бъде запушен поради най-различни причини.

отпушване на канали - избор на накрайник
Отпушване на канали София- избор на накрайник

Как разбираме с какъв накрайник да отпушим канала?

Ако запушването на канала е причинено от мазнини, ние използваме глава, за почистване на полепилата се и образувала гъста мазна „тъкан“ по тръбите.

Рискове от неправилно отпушване на канали София

При неправилно отпушване се получава малък централен отвор, с който каналът става временно проходим, но проблема остава и неизменно отново след известно време канала се затваря отново.
Чрез нашата услуга за видео диагностика, ние се уверяваме и демонстрираме на клиентите си, че канала е напълно проходим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар