вторник, 13 март 2018 г.

Почистване на офиси

Ще разкажем наистина подробно, за услугата ни почистване на офиси. Тя е насочена към фирми, които държат на качеството и харесват нашите конкурентни цени.

почистване на офиси
Почистване на подови настилки – нищо не говори така добре за престижа на офиса или административната сграда както добре полирания под. В зависимост от вида и потока от хора във Вашите обекти извършваме както ръчно така и машинно почистване на подовите настилки.
За абонаментно почистване използваме най-съвременна техника и технологии, която ще направи така, че Вашият под да бъде винаги в блестящ вид! И това се отнася за всички видове подови настилки естествени или изкуствени от гранитогрес до мрамор.

Почистване на повърхности – някои части от офиса остават неизползваеми. При това положение там се натрупват прах и мръсотия. Дори Вашето работно бюро събира мръсотия невидима за човешкото око. Нашите добре обучени и униформени хигиенисти могат да се справят с този проблем, чрез почистването на всички офис повърхности – от бюрата, шкафчетата и столовете до климатиците, картините и осветителните тела.


Абонаментно почистване и дезинфекция на санитарни помещения – Тоалетната е най-капризното място за почистване. Ако се оставя без надзор се превръща не само в неприятно място за посещение, а дори и нездравословно такова.

Ето защо ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД отделяме специално внимание на тази част от офиса. При почистването на санитарните помещения се обръща внимание на: тоалетна чиния, стените около тоалетната чиния, бравите на вратите, огледало, мивка и други. По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД внасяме комфорт във Вашите санитарни помещения.

Почистване на мека мебел – Сред нашите приоритети е и поддръжката на меката мебел в офиса. Ние се чувстваме горди с решения, за машинно абонаментно почистване на мека мебел, правейки ги да изглеждат безупречни. По този начин разкриваме максималния комфорт, който Вашите мебели могат да предложат.

Почистване на кухня  –  Кухнята е едно от най-използваното и замърсено помещение в един офис. При всяко посещение на кухнята от Ваш служител било то да се нахрани или по ред други причини тя се замърсява и захабява. Ние имаме решение за този проблем. Специалистите ни са обучени така, че да се справят с този проблем по начин привеждащ я в свеж вид и отстранявайки всичката мръсотия и отлагания.Ето и част от услугите които извършваме: почистване на маси, столове, плотове, шкафове, събиране и измиване на посуда, изхвърляне на боклук и други.


Изхвърляне на боклук – колкото е по-динамична работата в офиса, толкова повече боклук се натрупва. А както всички знаем неговото изхвърляне е доста досадна задача. Ние можем да Ви отменим в нейното изпълнение, оставяйки офиса чист и без неприятна миризма.

Няма коментари:

Публикуване на коментар