четвъртък, 2 август 2018 г.

Професионално почистванеТърсите фирма за професионално почистване? Вие сте на правилното място. Ние от "Про Клийн Сървисис" предлагаме пълна гама услуги, за професионално почистване на най-високо ниво.
Предлагаме пълна гама от услуги за почистване, които ще получите от фирма с безупречна репутация на пазара в град София.
Ще разкажем на кратко за някои от нашите услуги, за професионално почистване, за да ви помогнем да направите своя избор.

Почистване на офиси

Професионално почистване на офиси в София с най-съвременна техника и щадящи здравето екологично чисти материали. Ние извършваме всички услуги - цялостно и ежедневно почистване на бюра, общи помещения и кабинети, пране на мокети, почистване на мокри помещения, почистване на стъкла

Пране на мека мебел

Защо е важно редовното почистване на меката мебел? Защото това подобрява качеството на въздуха в дома, чрез премахване на биологични замърсители от Вашите тапицерии. Отстранява прах и пърхот, които могат да предизвикат симптоми на страдащите от астма и алергии.

Възстановява цвета и материята на меката мебел.

Професионално абонаментно почистване

Предлагаме професионално почистване на офиси в град София, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи, така и с по-малки – от 100 до 500 квадратни метра.
При изготвянето на оферта за абонаментна поддръжка, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар