понеделник, 10 декември 2018 г.

Абонаментно почистване

„Про Клийн Сървис“ ЕООД предлага цялостна поддръжка на всякакъв вид обекти с абонаментно почистване.
Нашите служители са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментно почистване, от които Вашият офис, ресторант, хотел или административна сграда се нуждае и които трябва да бъдат приложени с фокус във всяка отделна част от обекта.


Индивидуален подход към всеки клиент

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване в София, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние, когато имате договор за абонаментно почистване с нас.

За да добиете по-голяма яснота във връзка с дейността на нашата компания, на Вашето внимание Ви предоставяме част от нашите услуги:


Абонаментно почистване на офиси

Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси в град София, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи над 2 000 кв.м., така и с по-малки – от 100 до 250 квадратни метра.
Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.

Пране на мокети за бизнеса

Предлагаме пране на мокети в офиси, ресторанти, кино зали, конферентни зали и други места с високо натоварване на настилките
Услугите пране на мокети и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.
Имаме изключително висока успеваемост при борба с проблемни мокети.

Няма коментари:

Публикуване на коментар