вторник, 23 април 2019 г.

Платформа за кола с kstrucks.bg

Транспорт на автомобили до България с платформа за кола. Ние предлагаме транспорт на автомобил (или автомобили) от Германия, Нидерландия, Белгия до България с kstrucks.bg. Ние сме коректен превозвач, убедете се сами.
платформа за кола
транспорт с платформа за кола
Ние предлагаме транспорт на един или повече, лек или товарен автомобил между България и страните от Западна Европа. С нас може да транспортирате автомобил от Германия, Белгия, Нидерландия (Холандия) до България, както и по обратното направление. За услугата използваме платформа за кола от модерен тип.

Защо с платформа за кола?

От какво зависи цената при превоз с платформа за кола?
  • от километрите между двете точка;
  • цените на горивата;
Превозът с платформи за коли се осъществява по предварителен график на фирмата. Възможни са и бързи поръчки.
За нас
kstrucks.bg е българска платформа, която е специализирана в превоз на коли и транспорт от страни в Западна Европа до България. Извършваме транспорт от Германия, Белгия, Нидерландия до България.
Цена за превоз на коли с платформи
Цената за превоз на коли до България зависи от километрите от точката, от която ще бъде натоварена колата до точката за доставката и.

Превоз с платформи за коли до България

Търсите изгодна цена за внос на коли с платформа до България? Ако отправната точка е Германия, Белгия или Нидерландия, то сте на правилното място. kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобилите.
При нас може да поръчате избран от Вас автомобил или камион.Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар