сряда, 31 юли 2019 г.

Транспорт на коли от Италия

Транспорт на коли от Италия – редовни рейсове на камиони от цялата страна. Конкурентни цени и редовни доставки до България с “КС”.
Превоз на автомобили от Италия до България – изберете нашата услуга за транспорт на коли от Италия. Бърз транспорт на автомобили от Италия до всяко селище в България на конкуренти цени.

транспорт на коли от Италия
транспорт на коли от Италия
Нашата гаранция е, че автомобилите се превозват при максимална сигурност и се доставят от адресите в Италия до заявените от Вас адреси в България.

Защо да изберете ни за транспорт на коли от Италия?

Италия е сравнително близо до България и транспортните разходи са много по-ниски от автомобилите, които се внасят от Холандия или други северни страни.

Ние сме предпочитан партньор, когато се нуждаете от транспорт на коли от Италия до България. Разполагаме с камиони, които
Внесените от Италия автомобили се експлоатирани при по-добри пътни условия от тези в България, а това означава, че са с ходовата част в по-добро състояние от тези експлоатирани по нашата пътна мрежа. Вие избирате, а ние се занимаваме с транспорта на колите от Италия до България.

Всичко това означава, че колите от Италия имат добро общо състояние, а ние се грижим за вноса на вашия автомобил в България. Изберете нас, за внос на коли до България.

Нашата фирма използва услугите на “Орион М”, за доставка на гаражни врати в София и цялата страна.

Групажен транспорт

Предлагаме богата палитра от транспортни услуги, като транспорт на автомобили до България. Най-новата ни услуга е групажни превози.
Извършваме групажни превози между България и страни от Западна Европа. Предлагаме групажи по основните транспортни направления, като:
Групажен транспорт от ГерманияГрупажен транспорт към Германия
Групажен транспорт към НидерландияГрупажен транспорт от Нидерландия
Групажен транспорт към БелгияГрупажен транспорт от Белгия

Транспортните услуги, които предлагаме са с нормални цени, за групажи по всички изброени направления.

* Предлагаме транспортни услуги самостоятелно и чрез наши партньори.
Предлагаме групажи единствено за безопасни товари. Към момента не извършваме транспорт на опасни и хладилни товари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар