събота, 15 февруари 2020 г.

Пране на мека мебел в София

Пране на мека мебел в София от фирма за професионално почистване с добри цени и високо качество. Ние предлагаме качествена услуга, за пране по способа "сухо пране". Той има множество преимущества пред традиционното пране на меките мебели.

Пране на мека мебел по метода "сухо пране на мебели" е силно предпочитан от обществото в по-развитите страни. Накратко: „Сухо пране на мебели“ е специфична услуга на нашата фирма за професионално почистване, за пране на мека мебел, която използва различни методи, извършва се с различни машини и с различни препарати от стандартната услуга, за пране на мека мебел.

По какво се различава сухото пране на мебели от стандартното?

пране на мека мебел
Сухо пране на мека мебел тип сухо е различен похват за поддържане на чисти дамаски и облицовки и не прилича особено на стандартното екстракторно изпиране на мебели, то е повърхностно и не се използва за почистване в дълбочина. Необходими са различни почистващи машини за дамаските, не се впръсква вода с препарат под налягане както при същинското екстракторно пране, вижте накратко какво представлява този вид почистване на мебели в следващия видеоклип или прочетете по-долу.

Сухо пране на мебелите от фирма за професионално почистване се прилага:

За всички видове бутикови мебели при които техния производител е упоменал да не се мокрят при почистването им, това може да се види в инструкциите (книжката) която са Ви дали при закупуване на мебелите, проверете за „начини на почистване“ или намерете етикет с упътване.
Сухо пране на мебели чиито пълнеж е от естествен материал, гъши пух, дамаски които не трябва да се мокрят. Това е способ при професионалното почистване, който не се прилага от всяка фирма.
Използва се също при почистване в:
  • Киносалони, театри, конферентни зали;
  • Самолетни салони (използват се само пенообразуващи средства сертифицирани от компанията Boeing);
  • Тапицерии и салони в автомобили, камиони и автобуси.

Предимства на сухото пране на меки мебели:

Щади тъканите и дамаските от ранно износване, може да ползвате изпраните мебели след един час без да се намокрите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар