четвъртък, 7 май 2020 г.

Обновяване в сайтът за Почистване на офиси на "Про Клийн Сървисис"

почистване на офиси
почистване на офиси

Добра новина от proclean-bg.com - сайтът оброви страницата си за почистване на офиси и сега обяснява много по-добре нещата, за радост на многобройните си клиенти.

Спорен страницата на фирмата, "почистването на офиса се извършва според Вашите желания и нужди, като може да избирате между посещения преди или след вашето работно време".

Твърдят, че предлагат "гъвкави решения – от ежеседмични посещения за почистване, до ежедневна грижа за вашия офис".

Във всеки случай, ние препоръчваме услугата за почистване на офиси на „Про Клийн Сървисис“.

Какво още в сайтът за професионално почистване на офиси в София?

В "Про Клийн" твърдят, че имат капацитета да осигурит допълнителен персонал, за почистване на офис, както при извънредни случаи, така и регулярните посещения на наши хигиенисти.

Според страницата на фирмата, те разполагат с "екип от 25 специалиста, със среден стаж във фирмата около 4 години, с гордост можем да заявим, че сме предпочитан партньор на фирмите с високи изисквания към хигиената в офиса".

почистване на офиси
почистване на офиси от фирма за почистване

Това обяснява и защо от фирмата с гордост заявяват, че: "В годините сме спечелили доверието на фирми и организации, които имат нужда качествено почистване в офисите си".

След това добавят и следното: "Разполагаме с човешки ресурс и стройна фирмена организация, за да поемем увеличените нужни на клиентите, които се нуждаят от познатото качество за почистване на офиси. Постоянното високо качество на услугата е наша визитна картичка".

Няма коментари:

Публикуване на коментар