вторник, 28 септември 2021 г.

Пране на мокет в София от фирма "Видатекс"

   Пране на мокет може да се звърши по един от двата метода - екстракция или с полусухото пране. Днес ще разкажем подробно за прането на мокет по втория - по-бърз, по-щадящ метод.

Пране на мокет в София, за перфектна чистота и при силно замърсени мокети. Ние предлагаме решения за мокети решения за мокетите, за по-дълъг живот. Нашите препарати са максимално щадящи към цветовете, а машините ни са от висок клас и щадят вашия мокет.

Нашите редовни читатели знаят, че предлагаме два метода за пране на мокети - класически с екстракция и т.н. полу сухо пране.

Пране на мокет

пране на мокети при почистване на офиси

Encapsulation е метод за пране на мокет, разработен през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки. Екстракция и Шампониране с дискова машина се счита за Low-Moisture-Cleaning метод на пране. Времето за съхнене на мокетите след почистване е едва 30 до 45 минути.

Предимства на Encapsulation метода:

  • Кратко време за съхнене – мокетите ще бъдат сухи и помещенията готови за ползване за по-малко от 1 час;

  • Удължаване живота на комерсиалните мокети в офиси и хотели, което от своя страна спестява средства на собствениците на бизнес в дългосрочен план;
  • Запазва мокетите по-дълго време чисти след почистване.

Случвало ли ви се е след почистване всичко да изглежда добре, но само след няколко дни, когато мокета изсъхне напълно всички петна а и нови да се появят наново? При Encap метода няма такава опасност благодарение на препаратите, които използва.

  • Значително по-евтин метод на почистване за разлика от Екстракцията. Това се постига благодарение на по-добрата ефективност на сухото пране спрямо изпирането чрез екстракця;
  • Безшумен метод на почистване. С него може да се работи на места където процеса на работа е непрекъснат и няма как да се прекрати, за почистване на помещенията. Подходящ е за кол центрове, хотели, казина и други бизнеси с постоянно присъстващ персонал.

Почистване на офиси

Услугата ни за почистване на офиси включва в себе си прането на мокети, но обема и много други услуги, като почистване на прах, събиране на отпадъци, хигиената на мокрите помещения, почистване на стъкла и други.

Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството - това е "Видатекс". Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист. Много често при неправилна обработка и третиране на настилката се стига до случаи, когато тя е вече трайно увредена.

При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Колкото качествен и добър да е един препарат или машина, ако не се използва по предназначение и с правилен подход, то крайният резултат не е задоволителен. През годините сме се учили от всяка грешка, за да израстнем до нивото на което сме. Можем да Ви предложим най-доброто решение за Вашите мокети. Ние ще осигурим обучение за професионално почистване на вашия персонал.

Всеки мокети и всеки бизнес са различни. Именно поради тази причина трябва да се подхожда професионално с поддръжката. Ние можем да обучим Вашите служители да работят като професионалисти.

Те ни се довериха, направете го и Вие – "Суит Хотел Софи", "ЧЕЗ България" и много други големи фирми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар