четвъртък, 19 май 2022 г.

Абонаментно пране на мокети в София

Фирма "Видатекс" предлага абонаментно пране на мокети в София с внимание към детайла. Разполагаме с качествена техника от най-висок клас и използваме препарати, които са професионални и екологични.

Темата на днешния материал са нашите услуги, за пране на мокети и по-мащабната абонаментно почистване.

Абонаментно почистване

абонаментно почистване и пране на мокети
Фирма "Видатекс" предлага дългосрочни договори при много добри условия, за абонаментно почистване за бизнеса. Ние предлагаме абонаментни договори за почистване на офиси, почистване на хотели, почистване търговски площи, почистване на конферентни зали, почистване на ресторанти и други.

При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други).

"Видатекс" има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.

Пране на мокети

При изготвяне на цени за пране на мокети във „Видатекс“, както за бизнес клиенти, така и за частни лица, ние се водим от желанието си да предложим изгодни условия, да спестим ненужни разходи.

Ние имаме ясна политика по отношение на цените за фирми, когато предлагаме пране на мокети в София. Цените за пране на мокети зависят от състоянието на мокета в помещенията – неговата поддръжка до момента. След като се запознаем със състоянието на мокета в помещенията, ние ще дадем индивидуална оферта.  Поискайте оферта за пране на мокети за вашия офис чрез сайта или се обадете на нашите телефони.

Ние не натоварваме частните лица с излишни разходи и скрити такси. Нашите цени за пране на мокети са крайно ясни. Поръчате ли при нас изпиране на мокетите си, единственото условие е поръчката ви да е на стойност поне 40 лева. Всичко останало – преместване на мебелите в помещението, качването на оборудването ни при наличие на работещ асансьор и нашите транспортни разходи в рамките на града – това е за наша сметка.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар