понеделник, 27 февруари 2023 г.

Гаражни врати с богат избор от цветове

Предлагаме гаражни врати с много екстри, като електромотор за отваряне без усилие, системи срещу крадци, допълнително обезшумяване и други.

В какви цветове мога да да поръчам своята гаражна врата? Мога ли да поръчам електромотор, за лесно отваряне и колко струва? Вижте отговорите на тези въпроси тук.

Гаражни врати с богат избор от цветове

гаражни врати София
Предлагаме гаражни врати с богат избор от цветове, както и с много различни добавки. Изберете своя цвят сами или с помощта на нашите консултанти, които могат да ви помогнат с най-подходящата комбинация, за вашия дом, офис или магазин.

Най-честият избор на клиентите са изготвените от алуминий и стомана врати. За тях предлагаме богат избор от цветове, както и много удобства като екстри, за произвежданите от нас стоманени и алуминиеви гаражни врати.

Най-високият клас от предлаганите от нас гаражните врати е тип секционната врата. Те се произвеждат в различен цвят, произведени от скачени елементи с ширина между 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели – те са с дебелина от 42 мм, предоставят отлична шумоизолация и термоизолация.

Стоманената ролетна врата е без изолация (от поцинкована ламарина). Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Гаражни врати София

Гаражни врати в София от фирма "Ник доор" - разумни цени от производител и най-високо качество. Изберете високото качество на алуминиевите гаражни врати от фирмата, с монтаж в София.

Нашите алуминиеви гаражни врати с монтаж в София са подходящи за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

За въпроси се свържете с нашите консултанти, в работно време. Можете да научите всичко важно, за нашите продукти, като проследите връзките, към различните ни продукти за гаражни врати.

– Ролетни врати;
– Охранителни ролетки;
– Секционни врати;
– Индустриални врати;

Предлагаме високо качество на разумни цени, за произведените и монтирани от нас гаражни врати. Изберете качеството на производителя и се възползвайте от цените, които само производителят на продукта може да ви предостави.

Този материал е публикуван за първи път в блога на фирма "Ник доор".

Няма коментари:

Публикуване на коментар