вторник, 9 декември 2014 г.

Добрите цени на международния транспорт имат един адрес "ДА-ЛОГИСТИКА"

На днешния ден през 1885 година, в Пирот е сключено примирието, с което се слага край на Сръбско-българската война. Днес за радост живеем в мирно време и за народите на Балканите е важно да има качествен международен транспорт и транспортни услуги на добри цени, както за търговците, така и за пътуващите.

Когато става дума за добри цени на транспортните услуги, в частност на международен транспорт и  логистика - „ДА-ЛОГИСТИКА” е естествен партньор.  

Транспортни услуги

Предлагаме висококачествени транспортни услуги както за направление в България, така и в чужбина (международен транспорт). По всички направления оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR. Партнираме си с други транспортни фирми, за да получат нашите клиенти най-доброто. Извършваме: транспортни услуги на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия. Транспортни услуги извършваме по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета.  

Международен транспорт

avtostrada
международен транспорт
В зависимост от направлението и нуждите, извършваме транспортните услуги в страната и международен транспорт с товарни автомобили, по вода, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт. 

„ДА-ЛОГИСТИКА” е българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната.

Ни сме от тези транспортни фирми, които осигуряват на клиентите си много изгодни условия, за транспортни услуги. Намираме оптимални решения, за международен транспорт. Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.   

Работим усърдно, за да дадем на своите клиенти най-добрите цени за международен транспорт, както и за транспортните услуги в България. Източник: блог за транспортни услуги и логистика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар