сряда, 6 януари 2021 г.

Пране на мокети

Пране на мокети от фирма за почистване в София, за клиенти, които държат на качеството. Предлагаме пране на мокети за домашни клиенти и фирми (корпоративни клиенти) в София.

Пране на мокети чрез екстракция на гореща вода

Услугата се извършва на място при клиента, „HWE“ като технология за пране на мокети е все още нещо много ново за България, към момента това е най-надеждният и ефективен начин за справяне с мръсотията по мокета. Какво представлява „HWE“, машина за пране на мокет – 3 в 1,? 

пране на мокети от фирма за почистване

Преимущества на Hot Water Extraction:

• Машината разполага с автономен нагревател за водата която ще бъде впръскана в меката настилка, нагревателят може да се регулира от 20°C до 80°C. Това е плюс предвид различната издръжливост на температурата която може да понесе мокета. Нагревателят загрява водата до желаните °C моментално, без изчакване!

• Второ преимущество на „HWE“ се явява високото налягане (изключителните 32 bar) на впръскване на вода в настилката. То също би могло да се регулира както нагревателят, повечето машини за изпиране на мокети са с налагане на помпата за водата от само 6 bar. Сами може да видите разликата в налягането за впръскване на водата с препарата.

• Всмукателна мощност – „HWE“ е с всмукателна мощност на която могат да завидят много машини за пране на мокети, тя е оборудвана с 3 турбини от по 1200W всяка,. За обезшумяването им е вложена инженерна мисъл като за обезшумяване на звукозаписно студио!

Така „HWE“ системата се превръща в машина за прането на мокети която е в състояние за едно и също време да даде по-високи резултати. От гледна точка на обем почистени площи, време за изсъхване на настилката и успешно разтворена и изсмукана мръсотия от мокета.

Фирми за почистване

Ние сме една от многото фирми за почистване в София, за да изпъкнем се стремим да спазваме високи фирмени стандарти.

Ние сме от почистващите фирми в София, които не пестят от качеството, защото се стремим да изградим клиентска база с постоянни и доволни клиенти. Изберете фирма за почистване с опит, традиции и стремяща се към качество на една разумна цена за почистване.


Имате ли нужда от услуги за поддръжка на сайт? Нашите партньори могат да са Ви от полза.

Няма коментари:

Публикуване на коментар