понеделник, 18 януари 2021 г.

Почистване на офиси и пране на мокети в домове

 Почистване на офиси и пране на мокети в София от фирма за почистване притежаваща персонал с опит и оборудване на световно ниво.

Пране на мокети в домове и почистване на офиси (и съответните площи с мокети) са услугите ни, за които ще говорим днес. 

Можем да се похвалим с качествена техника, добре обучен и мотивиран персонал и безценния опит на годините справяне дори и с най-трудните петна. И още нещо: попитайте нашите специалисти за съвети за поддръжката на мокети. Но преди това да разкажем ...

Почистване на офиси

почистване на офиси

Кои сме ние и защо да изберете нас, за почистването на вашия офис? Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството - това е "Видатекс". Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист.

Предлагаме пълен цикъл услуги, за почистване на офиси, като те включват почистване на санитарни помещения, почистване на бюра, изпразване на кошчета за смет, грижа за кухненския бокс, регулярно почистване на стъкла, огледала, дограми и врати.

Пране на мокети

Освен почистване на мокети в офиси, ние предлагаме и пране на мокети в частни домове. За да използвате нашите услуги е необходимо да се свържете с нас и да резервирате ден и час. 

Защо да изберете нас, за пране на мокети в дома ви?

пране на мокети
пране на мокети

Предлагаме изгодни условия, за машинно пране на мокети в домове. Разполагаме с качествена техника и най-модерни препарати, за пране на килими в домашни условия. Възползвайте се от услугите на фирмата, която е лидер в областта на качественото пране на мокети за бизнес клиенти.

 

Успешното си развитие като лидер в областта на професионалното почистване дължим на следните принципи:

  • Качествена грижа за мокета и доволни клиенти;
  • Отговорна и навременна услуга достъпна 24/7;
  • Професионално оборудване на лидери в областта;
  • Обучени служители , които са на постоянен трудов договор в компанията;
  • Услуга която обхваща територията на цялата страна;

Няма коментари:

Публикуване на коментар