понеделник, 7 юни 2021 г.

Секционни гаражни врати от производител

 

Секционни гаражни врати от производителят на гаражни врати - фирма "Ник доор". Извършваме монтажи в цялата страна, с качество на производител.

Секционните врати са вид гаражни врати, които са изградени от няколко скрепени елементи. Те са по-висок клас гаражни врати, които са предназначени за имоти, които се отопляват или охлаждат през съответния сезон.

секционни гаражни врати
Секционни врати

Нека поговорим с малко детайли, за нашите секционни врати и техните характеристики. Те имат наистина много предимства, спрямо стандартните стоманени или алуминиеви гаражни врати.

Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Гаражни врати

Предлагаме богато разнообразие от врати за различни случаи, които са собствено производство. Като производител, ние от „Ник Доор“ гарантираме високо качество на изделията и конкурентни цени.

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Стоманени ролетни врати осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Алуминиевите гаражни врати са подходящи за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар