понеделник, 7 юни 2021 г.

Абонаментно почистване и пране на мокети

 

Абонаментно почистване и пране на мокети от "Видатекс", фирма специализирана в пране на мокети в офиси, ресторанти, конферентни зали, хотели, кино салони и други обществени места.

Днешната тема са услугите, които предлагаме като абонаментно почистване, както и няколко общи думи, за нашата услуга за пране на мокети. Двете услуги се предлагат в град София, като Б2Б услуги. Сред тях по-отчетливи са почистване на офиси, ние предлагаме и пране на мокетите в ресторанти, конферентни зали, бизнес центрове и други организации.

абонаментно почистване

Абонаментно почистване

Да разгледаме услугите ни, за регулярно почистване на площите или иначе казано - абонаментно почистване. С кого работим, как работим, какво може да получите от нас?

"Видатекс" има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.

Нашите системи за абонаментно почистване са гаранция за това, че дори и най-силно замърсените мокети могат да бъдат чисти и свежи.

Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.

Нашите услуги са препоръчани от DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти.

Пране на мокети

"Видатекс" предлага почистване и пране на мокети и пране на килими за бизнеса и частни клиенти.

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

пране на мокети

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полусухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар