понеделник, 12 септември 2022 г.

Пране на мокети от фирма за почистване

Пране на мокети и професионално почистване от фирма "Видатекс". Ние сме специалисти в прането на мокети в град София.

Ние сме фирма специализирана в професионално пране на мокети. Разполагаме с най-висок клас почистваща техника, а препаратите които използваме са собствен внос на фирмата и са най-модерните достъпни в западна Европа и САЩ.

Пране на мокети

пране на мокети

Услугата ни за пране на мокети във „Видатекс“ се извършва с машини от последно поколение, което прави почистването предвидим процес. Има няколко сериозни ползи от това, че почистването на мокетите се извършва със съвременни технологии, което го прави професионално.

Ползи от професионално пране на мокети:

  1. Скорост на почистване – с нашите съвременни машини, а пране на мокети постигаме до 80% по-висока скорост на пране на мокетите в сравнение с разпространените при конкурентите машини;
  2. Дълъг живот на мокетите – съвременните методи, за пране на мокети, които се използват от нашите машини са щадящи към мокета;
  3. Препарати на най-високо ниво – ние извършваме самостоятелен внос на препарати, което ни позволява да имаме качество несравнимо с това на конкурентите ни;
  4. Високо качество – всичко това води до високо качество на услугата, за пране на мокети от „Видатекс“;

Професионално почистване

През годините сме се учили от всяка грешка, за да израстнем до нивото на което сме. Можем да Ви предложим най-доброто решение за Вашите мокети. Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.

Нашите услуги, за професионално пране на мокети са препоръчани от: DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти.

На какво се гради нашето име:

  • Обучени специалисти, които се грижат, за Вашата удовлетвореност от нашата качествена услуга;
  • График съобразен с Вашето работно време;
  • Допълнително внимание на локални петна както и на трафик зоните в офиса;
  • Система за почистване отговаряща най-добре на Вашите нужди;
  • Възможно най-кратко време на съхнене;
  • Без скрити разходи;

Свържете се с нас, за да получите повече подробности за нашата работа и за да уговорим час, за професионално почистване на вашите мокети.

Няма коментари:

Публикуване на коментар