петък, 16 септември 2022 г.

Пране на мокети на високо ниво в София

Пране на мокети от фирма за почистване в София - качественото почистване на мокети в София е при нас. Ние сме "Видатекс" - най-високото ниво на почистване в София.

Ние сме постигнали качество в прането на мокети, което е еталон за качествено почистване в София. Опитайте нашите качествени услуги, за да се убедите в разликата между нас и останалите фирми за почистване в града.

Пране на мокети

Ние сме иновативна и гъвкава компания, която може да предложи изгодни цени, за пране на мокети в София, за частни лица и бизнес клиенти. При изготвяне на цени за пране на мокети във „Видатекс“, както за бизнес клиенти, така и за частни лица, ние се водим от желанието си да предложим изгодни условия, да спестим ненужни разходи.

пране на мокети
Предимствата за частни лица са очевидни. 

Ние не натоварваме частните лица с излишни разходи и скрити такси. Нашите цени за пране на мокети са крайно ясни. Поръчате ли при нас изпиране на мокетите си, единственото условие е поръчката ви да е на стойност поне 40 лева. Всичко останало – преместване на мебелите в помещението, качването на оборудването ни при наличие на работещ асансьор и нашите транспортни разходи в рамките на града – това е за наша сметка.

Ясни цени за бизнеса, за пране на мокети

Ние имаме ясна политика по отношение на цените за фирми, когато предлагаме пране на мокети в София. Цените за пране на мокети зависят от състоянието на мокета в помещенията – неговата поддръжка до момента. След като се запознаем със състоянието на мокета в помещенията, ние ще дадем индивидуална оферта. Посочените цени са ориентировъчни, но максимално близки до крайните. 

Пране на мокети в София

Ние предлагаме услугата си за пране на мокети основно в град София. За да постигнем най-високо качество, запране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Няма коментари:

Публикуване на коментар