понеделник, 11 октомври 2021 г.

Извозване на строителни отпадъци

„Майсторите“ предоставяме качествени услуги, за къртене на бетон със съвременна техника, както за домове, така и за промишлени обекти. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за разбиването на бетона от различни марки.

Изхвърляне на строителни отпадъци е нещо, което се извършва на регламентирани сметища. Ние предлагаме извозване на строителни отпадъци именно до тях, предоставяме документ.

Днес ще обърнем внимание на две наши основни услуги – къртене на бетон и извозване на строителни отпадъци, надяваме се да ви е интересно и полезно.

Изхвърляне на строителни отпадъци – Извозване на строителни отпадъци

Изхвърляне на строителни отпадъци
Ние предлагаме извозване на строителни отпадъци от фирма за професионални къртачни услуги „Майсторите“. Освен извозване на строителни отпадъци, предлагаме богат набор от къртачни услуги в София. Извозването на отпадъците до депо за смет.,

И така, нека атобележим, че извозване на строителни отпадъци е трудоемка задача, тъй като след приключване на къртачните работи, се налага извозване от обекта на строителните отпадъци. Това обикновено става в чували с тегло от 20 до 30 килограма, които след това се превозват до депо за отпадъци.

След приключване на къртенето, идва ред на извозване на строителни отпадъци, което ние предлагаме да извършим за Вас на конкурентни цени.

Къртене на бетон

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга за къртене на бетон в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

В момента за разбиване на бетонни площи или иначе казано – къртенето на бетон се използват модерни машини, често автоматизирани. Това е приложимо при промишлени обекти, докато при къртене на бетонни плочи или стени в домове, най-удачно и удобно е къртенето с обикновени ръчни къртачи.

Важно е да знаете какво правите, тъй като има случаи с разрушени сгради и дори жертви, когато с къртенето на бетонни стени се занимават хора, които увреждат конструктивната цялост на сградата. Преди да се пристъпи към изкъртене на бетон, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи. Това е работа за специалисти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар