четвъртък, 7 октомври 2021 г.

Гаражни врати в София цени

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

гаражни врати София
Гаражни врати в София цени от производител. Фирма "Ник доор" е специализирана в производството на гаражни врати за бизнеса.

Произвеждаме и монтираме гаражни врати в цялата страна, като за Пловдив, София и околните селища правим експресни доставки с бърз монтаж. Когато имате нужда от гаражни врати в София на добри цени, свържете се с нас. Ние произвеждаме широка гама от гаражни врати за частни лица и бизнеса.

Изберете гаражни врати в София на разумни цени, охранителни ролетки за своя магазин или офис, индустриални врати за халета, складове и други обекти за едрогабаритна техника.

Гаражни врати в София

гаражни врати
Гаражвите врати с монтаж в София от "Ник доор", на цени които ще ви харесат. Свържете се с нас, за да получите бърза и качествена изработка, бърз монтаж и богат избор от цветове и добавки като електромотор и защити срещу крадци.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Стоманени ролетни врати

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Цени на гаражни врати в София

Цени на гаражни врати без конкуренция - цени от производител. Свържете се с нашите любезни консултанти, за да получите отговор на всички въпроси, свързани с предлаганите от нас врати, задвижването, монтажа, боядисването и всичко друго, което Ви вълнува.

Ние предлагаме цени на гаражни врати в София, които ще ви изненадат приятно. Запознайте се с основаната ни ценова листа или посетете нашата страница с цени за гаражни врати, където може да намерите и цени за добавките към гаражните врати.

ГАРАЖНИ ВРАТИ И ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ: 

- стоманени ламели H=105 mm, B=0,6 mm;
- поцинковани, прахово боядисани;
- цвят бял RAL 9003;
- секретно заключване;
- доставка монтаж и ДДС;

Включени екстри
- четки и гумени уплътнения;
- масивни омега водачи, за ролетки над 4000 мм широчина;

ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ „ОПЛЕТКА”: 

- вълнообразно формовани стоманени ромбоиди от пръти Ф8 mm;
- поцинковани, прахово боядисани;
- цвят бял RAL 9003;
- секретно заключване;
- доставка монтаж и ДДС;

Включени екстри
- четки и гумени уплътнения;
- масивни омега водачи, за ролетки над 4000 мм широчина;

до 3 кв. м - 490 лв.до 3 кв. м - 510 лв.
3 - 4 кв. м - 165 лв.3 - 4 кв. м - 170 лв.
4 - 5 кв. м - 149 лв.4 - 5 кв. м - 154 лв.
5 - 6 кв. м - 138 лв.5 - 6 кв. м - 143 лв.
6 - 7 кв. м - 122 лв.6 - 7 кв. м - 127 лв.
7 - 8 кв. м - 117 лв.7 - 8 кв. м - 122 лв.
над 8 кв. м - 112 лв.над 8 кв. м - 117 лв.
Цените са на брой ролеткаСтатична оплетка с рамка - Бяла - 90 лв. на кв. м.
 Статична оплетка с рамка - Бяла на панти + 20 лв. / л.м. за каса

Няма коментари:

Публикуване на коментар