четвъртък, 7 октомври 2021 г.

Ремонт на смарт часовници

Ремонт на смарт часовници в София от сервиз за часовници, таблети и телефони "ДМ Мобайл". Сменяме счупени екрани на смарт часовници - свържете се с нас, за да проверим наличност на резервни части за вашият повреден смарт часовник.

Благодарим ви, че сте с нас и имате интерес към нашите услуги. Фокус на днешния материал са две интересни услуги, за повредени устройства: ремонт на смарт часовници (смяна на дисплей) и смяна на стъкло на телефон.

Ремонт на смарт часовници

Ремонт на смарт часовници в София
Ще разкажем повече за нашата услуга, за ремонт на смарт часовници - едно от най-популярните носими устройства в наши дни. Както всяка вещ, с която боравим всеки ден и то често, смарт часовниците са подложени на голямо натоварване. Инцидентите с удари в стени, врати и други предмети са ежедневие. За това и се стига до повреди. В такива случаи ние сме насреща с услугата си, за смяна на дисплеи или иначе казано - ремонт на смарт часовник.

Предлагаме и ремонт на смарт часовници на други марки, като Samsung, Huawei, Xiaomi и други, за които има резервни части. Можем ли да поръчаме резервна част, за вашия часовник? – Да, но вие трябва да се заредите с търпение и е необходима предплата. Ние извършваме ремонт на смарт часовници с резервни части с гарантиран произход.

ние сме откровени с вас без значение дали става въпрос за ремонт на смарт часовници, ремонт на таблети или ремонт на телефони. Посветили сме се на това, да предоставяме услуги без компромис с качеството – или да откажем ремонта. При нас може да разчитате на:

  • Бързо и компетентно обслужване;
  • Ще получите гаранция, за извършена ремонт;
  • Отстъпки за редовни клиенти.

Най-честите проблеми при смарт часовниците, подобно на тези с мобилните телефони и таблетите, са спукан или счупен дисплей. Ние се стараем да осигурим резервни части за всички актуални модели смарт часовници. При нужда от ремонт на смарт часовник, за който няма резервни части на българския пазар, може да опитаме да доставим такива от чужбина, но това отнема време и струва по-скъпо от останалите ремонти.

Какво още може да предложим освен ремонт на смарт часовници? Разбира се, освен смяна на дисплей на смарт часовници, ние предлагаме аналогична услуга и за мобилни телефони. Вижте повече, за нашата услуга за смяна на стъкло на телефон.

Смяна на стъкло на телефон

И така, след като дадохме насоките за смяна на дисплей на смарт часовници, минаваме към другата тема за днес - смяна на стъкло на телефон. Това е евтиния вариант, вместо смяна на дисплей на телефон.

Тъй като устройството дисплей е изградено от няколко елемента, един от които е стъклото, в някои случаи е възможна смяна на стъкло на телефон, което е счупено. За подробности се свържете с нас – обикновено е достатъчен тест на място.

Ясно е, че в някои случаи вместо по-скъпата смяна на дисплей, е възможна смяна на стъкло на телефона, което е икономически по-изгодно. Когато няма повреда по екрана (пикселите) и не е засегната частта, която помага да управлявате вашия телефон (т.н. тъч), а е счупено или спукано само стъклото. Което е и най-горния слой от дисплея, то ние имаме решение.

Когато има техническа възможност и е повредено само стъклото, а не и останалите компоненти от екрана ви, то е вместо смяна на дисплей, може да се извърши смяна на стъкло на телефон. Обикновено в рамките на няколко минути специалистите ни могат да направят нужните тестове дали е необходимо смяна на стъкло на телефона или има деформации, които засягат дисплея и има нужда от неговата подмяна. Вижте подробности в страницата ни за смяна на дисплей на телефоните.

Каква е разликата между смяна на стъкло на телефон и смяна на стъкло на дисплей?

Стъклото е най-горния слой на екрана, тази част с която вие комуникирате с вашето устройство. То е с голяма якост, но от друга страна както всяко стъкло е и крехко. Ако не са засегнати по-долните компоненти от екрана (вижте картинката в дясно), е възможна смяна на стъкло на телефона вместо смяна на целия дисплей. Дисплей, това е важна част от вашия мобилен телефон която съдържа пикселите показващи изображенията. Частта улавяща движенията на пръста ви (тъч) и най-отгоре е стъклото. Ако направим аналогия с вратата на вашата кухня – в единия случай сменяте цялата врата, а в другия само счупеното стъкло на вратата или смяна на стъкло на телефона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар