четвъртък, 6 януари 2022 г.

Секционни гаражни врати от производител

Секционни гаражни врати от производител с монтаж в цялата страна от собствени екипи. Ние предлагаме високо качество на разумни цени.

В днешния материал във фирменият ни блог, за гаражни врати, ще разкажем за луксозния сегмент – секционните гаражни врати и стандартните гаражни врати.

Секционни врати

секционна врата
секционни гаражни врати

Предлаганите от нас секционни гаражни врати са позиционирани във високият ценови клас, като предлагат много повече спрямо стандартните гаражни врати.

Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Гаражни врати

Предлагаме богато разнообразие от врати за различни случаи, които са собствено производство. Като производител, ние от „Ник Доор“ гарантираме високо качество на изделията и конкурентни цени.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар