вторник, 25 януари 2022 г.

Пране на мокети в София от фирма „Видатекс“

Пране на мокети в София от един от лидерите на пазара за пране на мокети в град София - фирма "Видатекс" - фирма за професионално почистване.

Уважаеми клиенти, благодарим ви че сте отново със сайтът на фирма "Видатекс", за професионално пране на мокети в София.  Ние предлагаме качествено почистване на мокети от висок клас.

Пране на мокети в София

пране на мокети в София
пране на мокети в София
Когато говорим за професионално пране на мокети в София, името на фирма за професионално почистване "Видатекс" е една от първите, която изниква в съзнанието на много от хората. 

Професионалното пране на мокети във "Видатекс" се извършва с машини от последно поколение, което прави почистването предвидим процес. Има няколко сериозни ползи от това, че почистването на мокетите се извършва със съвременни технологии, което го прави професионално.

Ползи от професионално пране на мокети:

  1. Скорост на почистване - с нашите съвременни машини, а пране на мокети постигаме до 80% по-висока скорост на пране на мокетите в сравнение с разпространените при конкурентите машини;
  2. Дълъг живот на мокетите - съвременните методи, за пране на мокети, които се използват от нашите машини са щадящи към мокета;
  3. Препарати на най-високо ниво - ние извършваме самостоятелен внос на препарати, което ни позволява да имаме качество несравнимо с това на конкурентите ни;
  4. Високо качество - всичко това води до високо качество на услугата, за пране на мокети от "Видатекс";

Ние сме специалисти в услугата за пране на мокети в София, нашите услуги са предпочитани от много корпоративни клиенти на най-високо ниво. За разлика от много други фирми за почистване на пазара, разполагаме с най-висок клас машини.

Чрез съвременни методи се извършва бързо пране и мокета изсъхва само за няколко часа. Мръсотията е отстранена, а вие имате спокойствието, че скъпите мокети ще останат в добро състояние, благодарение на щадящия метод за пране на мокети, които използваме.

Почистване на мокети в София

При нас може да разчитате на професионален подход към почистването на мокети в София. Прилагаме професионален подход към почистване на мокети в Софияи пране на килими. Нашите услуги са насочени към бизнеса, но имаме и изгодни предложения за чатни лица.

С какво "Видатекс" може да Ви бъде полезна:

  • Почистване на мокети (пране на мокети с няколко различни метода);
  • Консултация за правилната поддръжка на мокети;
  • Обучения на персонал, когато вие сами извършвате пране на мокетите си;
  • Доставка на Препарати, чийто вносител е нашата фирма;
  • Доставка на Машини, за наши клиенти, които сами поемат почистването;

"Видатекс" не само извършва услуги за пране на мокети, а осигурява цялостни решения, за бизнеса и дома свързани с експлоатацията на мокети.

Няма коментари:

Публикуване на коментар