понеделник, 17 януари 2022 г.

Пране на мокети в София с удължено работно време

Пране на мокети в София с удължено работно време на екипите за почистване на фирма "Видатес". Ние се фирма за професионално пране на мокети, почистване на офиси, магазини, хотели и други обекти.

Качественото пране на мокети при почистване на офиси от фирма "Видатекс" помага да имате най-добри резултати. Ние сме фирма за професионално пране на мокети и развиваме дейност изключително в град София. 

Пране на мокети

пране на мокети
Може да се доверите на специалистите от фирма "Видатекс", за решаване на проблемите в офиса, ако сте използвали услугите на фирма с по-нисък клас техника. Ние имаме най-модерната техника за пране на мокети в София и може да почистим за часове хиляди квадратни метри застлани с мокети.

Почистването на меки подови настилки включва: почистване на мокети и почистване на килими. "Видатекс" предлага почистване и пране на мокети и пране на килими за бизнеса и частни клиенти.

Термините пране на мокети и почистване на мокети се използват с почти едно и също значение в разговорния език, но има разлики. Заради различното ниво на замърсяване се използват различни методи.

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Почистване на офиси

Пране на мокети в офиси: почистване на офиси и пране на мокети от фирма за почистване "Видатекс" - професионално почистване за корпоративни клиенти. Ние знаем всичко, за почистването на офиси в големи и особено големи размери.

Защо да изберете нас, за почистване на офисите си? Защото ние предлагаме изключително високо качество, на услугата ни за пране на мокети. Използваме различен метод с различни машини и препарати, в зависимост от типа настилка, площта на помещението, времето за съхнене.

При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.

Нашите услуги са препоръчани от DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар